Satakunta-päivä

Satakunnan maakuntapäivä eli Satakunta-päivä toimii maakunnan yhteishengen luojana. Satakunta-päivään liitetään satakuntalaisuuteen liittyviä hienoja asioita, henkilöitä ja tekoja yhdessä toteuttaen.

Satakunta-päivällä on pitkä historia. Satakunnan maakuntapäivää eli Satakunta-päivää vietettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1941 Kokemäellä. Päivän tarkoitus oli mm. lähentää satakuntalaisia toisiinsa ja luoda voimakasta Satakunnan maakuntatietoisuutta kautta alueen. Satakunnan tulevaisuuskäsikirjaa 2035 laadittaessa vahvistui Satakunta-päivän merkitys myös tulevaisuutta luotaessa. Satakuntaliitto panostaa omalta osaltaan satakuntalaisuuden vahvistamiseen, sillä maakunnallinen toiminta ja kehitys nousevat tästä yhteisestä ja jaetusta ”tunteesta”.

Vuosina 2011-2016 Satakunta-päivä toteutettiin julkisella haulla maakunnan tapahtumille. Vuonna 2010 Satakunta-päivää ei järjestetty ja vuosina 1998 - 2002 päivä järjestettiin Satakuntaliiton toimesta.

Viestintäasiantuntija / Communications advisor (tutkimusvapaalla 21.6.2019-31.7.2020, viestinnästä tänä aikana vastaa viestintä- ja edunvalvonta-asiantuntija Sanna Oksa)
Tiina
Leino

• Satakuntaliiton viestintä (kanavat Satakuntaliitto.fi, Satanen, Facebook)
• Satakunnan markkinointi (kanavat Satakunta.fi, Facebook, YouTube, muut aineistot)
• Satakunnan brändityö (aineisto)
• viestintäkanavien pääkäyttäjä
maakuntajohtajan työtiimi
• communications & marketing

etunimi.sukunimi (a) satakunta.fi / firstname.lastname (a) satakunta.fi