Satakunnan Paras

Satakunnan Paras -tunnustuksen saaja valitaan yleisön ehdotusten joukosta. Tunnustus myönnetään taholle tai henkilölle, jonka tulee saada tunnustusta Satakunnan hyväksi tehdystä työstä.  Perusteena voi olla hieno yhteishenki, yhteisöllisyys, saavutetut tavoitteet ja tulokset, hyvä imago tai aito identiteetti. Saaja voi olla taho tai henkiö, joka on ansioitunut sarallaan jo pitkään tai vastaavasti tehnyt jonkun hienon tempauksen tai saavutuksen satakuntalaisia ilahduttaen.

Satakunnan Paras 2016 - Satakirjastot
Satakirjastot on Suomen parhaiten toimiva, aidosti maakunnallinen kirjastokimppa, joka tekee työtään asiakkaiden parhaaksi asiantuntemuksella ja lämmöllä. Satakirjastot on aidosti ja oikeasti satakuntalaista yhteistyötä, joka hyödyttää kaikkia. Kirjasto on mukana osana satakuntalaisten arkea ja juhlaa, vauvoista vaareihin. Satakirjastot tarjoaa monipuolisia ja ajan hengessä kehittyviä palveluita sekä tapahtumia koko Satakunnan väelle. Satakirjastot on tuonut kaikille satakuntalaisille saman tasoiset palvelut riippumatta siitä, missä kunnassa henkilö asuu, ja asiakastyytyväisyys on huippua.

Satakunnan Paras 2015 - Pori Jazz
Suomalaisten tapahtumien klassikko. Kaikkien tuntema Pori Jazz on legendaarinen kansainvälinen suurtapahtuma, joka on jo 50 vuotta ilahduttanut niin satakuntalaisia, suomalaisia kuin ihmisiä ympäri maailman. Ohjelmisto ja puitteet aina taattua laatua. Tapahtuma, joka luo imagoamme ja tuo Satakuntaan paljon matkailijoita ja euroja. Luo kesätunnelmaa ja hyvää mieltä. Pori Jazz voi hyvin ja uskaltaa rohkeasti uudistua.

Satakunnan Paras 2014 - Rauman Poikasoittokunta
Rauman Poikasoittokunta on merkittävä satakuntalainen yhteisöllisyyden luoja. Pitkän historian omaava soittokunta edustaa ylpeänä Satakuntaa maailmalla ja muualla Suomessa, sekä luo monelle perustan mahdollisesti elinikäiselle soittoharrastukselle. Yhden onnistuminen on kaikkien onnistuminen ja kaikki tehdään yhdessä. Tämän vuoden paras osoitus yhteishengestä on SM-kulta puhallinorkesterien suomenmestaruuskilpailuissa 2014. Rauman Poikasoittokunta ansaitsee Satakunnan Paras -tittelin!

Satakunnan Paras 2013 - Porin Ässät
Porin Ässien mestaruus toi Satakuntaan kaikkialla aistittavaa yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, jota arvostettiin myös joka puolella Suomea. Satakuntalaiset antoivat tukensa joukkueelle ennennäkemättömällä kannatuksellaan. Spontaaniin yhteislauluun syttynyt yleisö tunsi aidosti kotiseuturakkautta. Tätä on yhteisöllisyys ja me-henki!

Satakunnan Paras 2012 - Porispere
Rohkeasti ja kekseliäästi toteutettu festivaali, joka kytkeytyy vahvasti alueeseen ja jossa näkyvät paikallinen henki ja identiteetti. Ainutlaatuista tekemisen meininkiä, rohkeutta, ennakkoluulottomuutta ja pirullista pilkettä silmäkulmassa. Tapahtuma yhdistää porilaiset ja satakuntalaiset.